ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΘα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω:

frieze detail τον Βασίλη Αλεξιάδη ,από τον Tennessee των ΗΠΑ,τον Ανδρέα Σταλίδη από τη Διασπορά, Το Ελληνικό Ηλεκτρονικό Κέντρο (που συμπεριέλαβε την περιοχή μας στα προγράμματά του), τον Αλέξανδρο Κανελλάκη του Comvos GmbH, Germany και τον Δημήτρη Αλεξανδρή του Damon, οι οποίοι διέδωσαν την περιοχή μας.

Την Άννα Ευσταθίου από το Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη που μας παραχώρησε το λόγο που εκφώνησε η Μελίνα Μερκούρη στην Ένωση της Οξφόρδης, καθώς και τις φωτογραφίες του Νέου Μουσείου Ακροπόλεως. Η Άννα βοήθησε γενικά πάρα πολύ στην προσπάθειά μας.

Την Eleni Cubitt από τη Βρετανική Επιτροπή για την Επανάκτηση των Μαρμάρων του Παρθενώνα για τις πληροφορίες, τις οποίες χρησιμοποιήσαμε σε διάφορα σημεία, και τη στήριξη που μας παρείχε.

Τους: Χρήστο Δημητρακόπουλο, Ηλία Κοτσιρέα, Αικατερίνη Μάλλιου και Μαρία Ανδρεδάκη για τη μετάφραση προς τα ελληνικά.

τον Francois Bayard, ο οποίος μετέφρασε και αναδημιούργησε ολόκληρη την περιοχή μας στα γαλλικά για τους μαθητές του, στέλνοντάς σε μας αντίγραφο για να το μεταφέρουμε στο δίκτυο. Από τότε ο Francois εγκατέστησε την περιοχή Μάρμαρα του Παρθενώνα σε γαλλικό server. Χάρη σ'αυτόν έχουμε τη δυνατότητα να ακούμε τη φωνή της Μελίνας Μερκούρη στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογραφία της.

Faber Fabbris για τη μετάφραση προς τα ιταλικά.

Leandro Rios για τη μετάφραση προς τα ισπανικά. Τον Επαμεινώνδα Βρανόπουλο που μας επέτρεψε να χρησιμοποιήσουμε το φυλλάδιό του σχετικά με την ιστορία των μαρμάρων του Παρθενώνα.

Τους Αφοι Αναγνωστόπουλοι που μας παραχώρησαν δωρεάν τη φωτογραφία της Μελίνας Μερκούρη μπροστά από τον Παρθενώνα.

Τον Βαγγέλη Παπιομύτογλου της Pixel Libris, υπεύθυνο για την ηλεκτρονική μεταφορά των φωτογραφιών του Νέου Μουσείου Ακροπόλεως.

Τον Malcom Wright της Aspire-x, ο οποίος μας παρείχε τα απαραίτητα αρχεία για τη δημιουργία του Βιβλίου Απόψεων και είχε πρώτος την ιδέα για την καθιέρωση της Ημέρας του Παρθενώνα.

Return to Home Page