Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΓΙΝΕΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑΕδώ μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο το φυλλάδιο του Επαμεινώνδα Βρανόπουλου «Ο Παρθενώνας και τα Ελγίνεια μάρμαρα». Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον. κ. Βρανόπουλο. Μπορείτε να διαβάσετε δωρεάν το φυλλάδιο αλλά παίρνουμε το θάρρος να σας ζητήσουμε να κάνετε κάποια δωρεά στο Ταμείο Μουσείου Ακροπόλεως το οποίο διαχειρίζεται το Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη.

ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ: Στείλτε επιταγή στο Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη, αριθ. λογ/σμού:040/62026325, στη διεύθυνση: Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, Πολύγνωτου 9-11, 10555 Αθήνα.

ΔΡΑΧΜΕΣ: Καταθέστε τη συνεισφορά σας σε δραχμές σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, αριθ. λογ/σμού: 040/48294765.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας.

Η έκδοση του φυλλαδίου του κ Βρανόπουλου στα αγγλικά είναι καλύτερη από την ελληνική έκδοση. Δεν πρόκειται για απλή μετάφραση από τα ελληνικά στα αγγλικά. Διενεργήθηκε γι'αυτήν πληρέστερη έρευνα και αφαιρέθηκαν τα λάθη που παρουσιάζει η έκδοση στην ελληνική γλώσσα. Εάν ξέρετε να διαβάζετε αγγλικά, θα ήταν καλύτερα να κατεβάσετε την αγγλική έκδοση από τον αγγλικό ηλεκτρονικό χώρο. Σε κάθε άλλη περίπτωση μπορείτε να κατεβάζετε την ελληνική έκδοση εδώ.

Κατεβάστε το φυλλάδιο:
Plain text. zip file (έκταση 25 kb): pamgr1.zip περιέχει το αρχείο με το κείμενο του Βρανόπουλου vrangr.txt
HTML.zip file (έκταση 25kb): pampgr2.zip περιέχει το αρχείο vrangr.htm

Πίσω στο «Θληβερή Ιστορία των Μαρμάρων του Παρθενώνα»

Return to Home Page