ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣΟνομάζομαι Αλίκη Τσόνγκα και είμαι 19 χρονών. Εργάζομαι σε αρχιτεκτονικό γραφείο. Ανήκω στην Αθλητική Λέσχη Αρκαδίου στο Ρέθυμνο και στον ελεύθερο χρόνο μου γυμνάζομαι στο τοπικό στάδιο.

Ονομάζομαι Ανδρη Λιρώνη και είμαι 21 ετών. Σπουδάζω οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης. Δεν μπορώ να θυμηθώ καν πότε άρχισα να μελετώ Αγγλικά! Στον ελεύθερο χρόνο μου πηγαίνω στο τοπικό γυμναστήριο. (Ο αδελφός μου Λάζαρος χρησιμοποίησε σαρωτή γιά να εισάγει τις φωτογραφίες στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, και του είμαστε ευγνόμονες γι'αυτό.)

frieze detail Ονομάζομαι Ευγενία Λιονή και είμαι 15 χρονών. Το φθινόπωρο θα πάω στη δευτέρα λυκείου στο Τρίτο Λύκειο Ρεθύμνου. Στον ελεύθερο χρόνο μου αρέσει να διαβάζω, να ακούω μουσική και να κολυμπώ.

Ονομάζομαι Ανδρέας Παραγιουδάκης και είμαι 17 χρονών. Έχω ζήσει στο Ρέθυμνο 16 χρόνια και πηγαίνω στο Λύκειο Μουσικής. Μελετώ Αγγλικά γιά έξι περίπου χρόνια. Αυτό τον καιρό προετοιμάζομαι γιά το δίπλομά μου σε πιάνο και αρμονία. Μου αρέσει επίσης να παίζω κιθάρα στον ελεύθερο χρόνο μου.

Ονομάζομαι Γιώργος Βελεγκράκης και είμαι 19 χρονών. Τελείωσα το Λύκειο πρίν από δύο χρόνια και τώρα προσπαθώ να εισαχθώ στο πανεπιστήμιο. Ασχολούμαι με την καλαθοσφαίριση και μού αρέσει να ακούω μουσική.

Ονομάζομαι Βαγγέλης Κασελούρης και είμαι 16 χρονών. Πηγαίνω στο 3ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου. Μελετώ Αγγλικά και Γαλλικά γιά έξι περίπου χρόνια.

Ο διαχεριστής της ιστο-τοποθεσίας μας είναι ο καθηγητής μας των Αγγλικών, Ίαν Σουίντεϊλ, ο οποίος δεν επιθυμεί να αποκαλύψει την ηλικία του! Διδάσκει Αγγλικά στο φροντιστήριό μας εδώ και δέκα χρόνια. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι'αυτόν στην ιστο-σελίδα του.

Παρακολουθούμε το φροντιστήριο Αγγλικών του Ιωάννη Παραγιουδάκη στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Στείλετέ μας ένα ηλεκτρονικό μύνημα και πέστε μας τι νομίζετε γιά την τοποθεσία μας.

Κατόχος των σελίδων αυτών είναι ο Ian Swindale. Τα μηνύματα για τους μαθητές θα μεταβιβάζονται.

Return to Home Page

Επιβραβεύσεις

goGREECE Member button


Jammin Cool Site of the Week Award
Winner of first ever award: 9-15 February 1997


Aspire-x

Ευχαριστούμε το Malcolm Wright από τον Aspire-x για τη βοήθειά του.